QUÈ OFERIM

La Tona Bar Bodega disposa del distintiu “DEL TROS AL PLAT”, atorgat pel Consell Comarcal del Pallars Sobirà, ja que molts dels productes, tant per al consum dins del local, com per a la venta a la botiga són produïts a la comarca.

Al Bar: Vi i vermut emmagatzemats a les tones de la petita bodega adjunta i visible des del bar. Cerveses artesanes produïdes al Pallars Sobirà i a la Vall d’Aran, així com tot tipus de begudes fredes i calentes. Aperitius, tapes casolanes, entrepans, pizzes, torrades, amanides, taules de formatges i embotits de proximitat i carns a la brasa: vedella ecològica i de proximitat, poltre de proximitat, corder ecològic i de proximitat, cabrit de proximitat i més.

A la bodega: Podeu comprar a granel vi negre i vermut de la tona. Podeu degustar a copes el vi de la tona, així com uns excel·lents vins blanc i rosat de D.O Penedès. Menjant podeu gaudir de la variada oferta de vins embotellats de D.O. Costers del Segre, Montsant, Penedès i D.O.Q Priorat.

A la botiga: Podeu comprar productes de proximitat amb el distintiu “DEL TROS AL PLAT” com formatges artesans de vaca, ovella i cabra, embotits, iogurts de vaca i ovella, galetes, mel i licors. També disposem d’altres productes de primera necessitat com llet, pasta, arròs, sal, oli, cafè, etc. I podeu encomanar pa cada dia fins les 18:00h.

Altres serveis: Disposem de Wifi gratuït per als nostres clients. Dues terrasses a l’estiu. Tots els partits de lliga i Champions del Barça.